Aftenmatch Skovshoved

Kære Knarrsejlere

Inden længe er vi på vandet igen og også i år vil der selvfølgelig være aftenmatch om torsdagen, første gang den 2. maj og vi vil ligesom sidste år fortsætte ind i oktober afhængig af vejret, husk de 4 sidste aftenmatcher er lørdag klokken 10.00. Første start d. 2 maj vil være klokken 18.30 og vi satser på 2 - 3 sejladser. 

 

SKS stiller både til rådighed hver torsdag, diverse grej ligesom vi har adgang til klubfaciliteterne og grillen i klubhuset. Jørgen Mellerup fra SKS er sammen med en knarr besætning ansvarlig for afviklingen af sejladserne.

 

Den kulinariske del af arrangementet er moleøl og pølser, igen i år er Skovshoved Yachtværft sponsor - mange tak for det. Derudover kan der ske opkrævning i forhold til udgifter til både og arrangementer hvor der gøres lidt mere ud af den kulinariske del.

 

Omkring dommer tjansen har alle knarr besætninger fået en dato hvor de hjælper Mellerup. Hvis du ikke kan den dag du har fået tildelt, bedes du bytte den med en anden knarrbesætning. I vedlagte google sheet kan du hvornår du skal være dommer, og husk altid at stille med minimum 2 mand så vi også kan bemande en gummibåd.

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SlYTIj17h0AS8oVJwKECVWmIzxRAdflfCO1lVJd7irI/edit?usp=sharing

 

Vi håber at få rigtigt mange startende både igen i år, og skulle du mangle gaster så brug knarr gastebørsen, og har du lyst til at komme ud og sejle men ikke har en knarr i skovshoved så mød endelig op  (ca. klokken 17.30) så fordeler vi mandskab ud på de enkelte både.

 

Vi håber at se rigtig mange af jer allerede torsdag d. 2 maj. 

Mange hilsner

Knarrklubben

Jakob Zarp