51. IKC vundet af Lars Gottfredsen

16. september 2019 22:57 , af Peter Bøttcher

Det 51. IKC blev både socialt og kapsejladsmæssigt en succes, og med samme opskrift som i Skovshoved sidste år. Afholdt fra San Francisco Yachtclub på Tiburon. Flotte omgivelser, masser af hygge og samvær, samt med den specielle oplevelse af at sejle ud i 25 gr. og i næsten vindstille, der derefter afløses af 10-12 m/s godt blandet med skiftende strøm. Undertiden kaldet "vaskemaskinen".

Og det 51. IKC blev en spændende sejladsdyst, hvor især de danske og amerikanske teams kæmpede om topplaceringer. Efter 11. intense sejladser var Lars Gottfredsen, Anders Fisker, Kasper Bonnevie og Jesper Kjer fra DEN90 det hold, som ingen kunne slå. De havde en fornem serie og demonstrerede hvordan vind, strøm og bådforskelle skal håndteres. Der var anerkendende ord fra flere sider, ikke mindst da Amerikanerne i år havde fået et nyt tophold på banen, Russ Silvestri, tidligere OL Finn jollesejler. Læs mere på vores Facebook side.

Team DEN90 slog også en anden imponerende rekord, nemlig at Lars Gottfredsen nu er den mest vindende IKC skipper, hvilket også gav ekstra hæder!

De øvrige danske hold klarede sig også flot og samlet set viste Dansk Sejlsport sig fra sin bedste side.

STORT TILLYKKE - NJAFT