IKC NYHEDSBREV nr. 1 / 07. maj 2022

7. maj 2022 12:18 , af Nicolai Lassen

Lørdag den 6. august kl. 15.00 – 92 dage fra i dag – åbner IKC Landsbyen

 

Beslutningen er enstemmig: Pandemien er sendt på lang sommerferie, når ”The Knarr Landsby” slår byportene op for alle vores Knarrvenner, lørdag den 6. august kl. 15.00 i Rungsted". Det er version: 52.0

Rungsted ligger 20 kilometer nord fra København – derude hvor du både finder landbrug, skovdrift og de mange - altid frygtede Rungstedbønder. Positivt er Rungsted også fartøjshubben, for en stor flåde af aktive Knarr sejlere – mange helvedes dygtige - og den nordligste fartøjsstation for Kongelig Dansk Yachtklub. Hver 20 minut kører der både tog og busser ind til storbyen, når det landlige og den friske luft bliver lidt for anstrengende.

Vil vi det eller ej, så skal vi - Knarr sejlere - også skal se ind i en ny tid

Sammen har vi måtte gentænke IKC, for at styrke det unikke fællesskab der karakteriser Knarr klassen - efter nu 2 års pandemi og aflysninger. IKC 2022 i Rungsted søger tilbage til det basale i IKC - tanken – Traditionerne skal ingen frygte er skrottet, Sejlpindene med resultaterne, Midt - Week, molepølsen og alt det Knarr sejlerne elsker, er stadig i fokus.

Det danske IKC – team har været dybt fokuseret på at skabe de bedste sportslige rammer for at skabe den hårdeste konkurrence de 33 besætninger imellem. Sikre at alle Knarr, lever op til den højeste standard, så det altid er besætningen, deres kvaliteter og dagsform - fremfor den udtrukne Knarrs kvaliteter -, der afgør resultaterne på mållinjen. Historisk set har sejlene på de enkelte både altid været undskyldningen for dagens håbløse resultat, når de skulle forsvares i Knarr landsbyen bagefter. Sådan bliver det ikke i år.

I tiden frem til vi mødes i Rungsted, vil jeg loyalt sammen med mit kommunikationsteam – fortælle om stort og småt fra planlægningen.

Eksempelvis i dag fra den store frivillige komsammen hvor organisationskomiteen orienterede kort om deres områder: Stævne, Sejlads, Sustainability *), Sociale aktiviteter og de mange sponsorer der bidrager til festen. Bagefter nød vi alle et hyggeligt måltid sammen.

Som aktiv Knarr sejler, er der kun et – og helt personligt udestående - for et vellykket IKC 2022? Ansvaret for det perfekte sommervejr i Rungsted og sejlervejret ude på Øresund.

*) Sustainability: “Meeting our own needs without compromising the ability of future generations to meet their own needs”.