IKC50 - stjernerne bag

14. august 2018 20:54 , af Peter Bøttcher

Det 50th IKC blev fejret med stil, venskab og masser af flotte sejladser. Som arrangerende klub er det dejligt, når der er brede smil hos både deltagere, gæster og frivillige. 

Men, et IKC på dette flotte niveau kan kun arrangeres fordi så mange frivillige har lagt et utal af timer i forberedelserne, under selve stævnet samt efter stævnet. De smilte, fik smil igen, men det var en meget stor indsats som tager lidt tid at komme over. Tak til de mange som har ydet, og en særlig tak for indsatsen til:

Landsby og Bureau teamet, der blev drevet af Per Flemming (OD41), Diana (OD41), Lars Bjørn (OD131) og Nicolai (OD ex68) med hans 3 søde piger, heriblandt Nicolais datter Frederikke. En rigtig teltby med lounge, bar og spiseområde som var på et meget højt niveau, åben fra tidlig morgen med flaghejsning til sent på aftenen. Der blev etableret industrikøkken, hentet flagstænger i den rigtige længde samt indkøbt mad og møbler til de ca. 200 daglige besøgende.

Teknisk Komité blev styret af Ulf (OD69) med et team bestående af Jes (OD100), Michael (OD78), Henrik (OD97), Sven (OD69) som havde ansvaret for i alt 35 Knarr'er. Henrik (OD112) hjalp energisk med tuning af bådene. Udover de mange forberedelser var de dagligt på bådkontrol i de sejlende både og stod med udførsel af mindre reparationer til sent på aften. Står også med opgaverne efter stævnet omkring de sager, som er rapporteret.

Merchandise team'et med Alicia (OD111), Annemette (OD68), Lisbeth (OD68) som med humor, godt humør og masser af salgsargumenter solgte nærmest hele IKC50 kollektionen i løbet af få dage. Kreativiteten var stor, eksempelvis gik det lidt langsomt med IKC krus'ene, hvorefter de blev solgt med Irish Coffee - og så gik salget strygende indtil de løb tør for whisky!.

Program team'et med Søren (OD131), Betricia (OD131), Jes (OD100), Nicolai (ODex68) skrev og opsatte et 80 siders stævneprogram af høj professionel karakter. Emilie (OD100) sørgede for et logo, der gav stævnet identitet.

Fundraising team'et med Nylykke (OD124), Ib (OD111), Otto (OD111), Lars Kiær (OD123), Søren (OD121) som med en ihærdig indsats sikrede støtte fra mere end 30 sponsorer, som et stævne på dette niveau har behov for og som vi naturligvis takker for tilliden.

Bedmaster Otto (OD111) sørgede for at arrangere indkvartering for vores mange gæster, og Socials Kim (OD105) sørgede for at festerne var velforberedte og stemningsfyldte. Samt til formandens wingman Jes (OD100), som i bedste stil sørgede for at holde styr på talerne.

Der skal naturligvis også lyde en tak til KDY, herunder Lars Ive, Henrik "Hønse" Paulsen, Bjørn Anker Møller samt jury og alle deres hjælpere for en suveræn kapsejladsafvikling.

Også en tak til Gentofte Kommune og Skovshoved Havn, som har ydet en fin indsats for at hjælpe klubben, samt Søspejderne for lån af hus.

Stor tak til alle IKC frivillige

Vi ses på vandet

Peter (OD68), formand