Julen 2017

22. december 2017 19:37 , af Peter Bøttcher

Alle Knarr sejlere ønskes en rigtig god jul og et lykkebringende nytår

 

Vi har passeret vintersolhverv og går lysere tider i møde. Det er stadig koldt og vådt, men at nyde sejladsens glæder kommer tættere på hver eneste dag. Selvom det er vinter, er det en travl tid i Knarr klubben. Bestyrelsen og en større gruppe af Knarr sejlere er i fuld færd med især IKC forberedelse. En stor tak til alle Jer, som lægger så mange frivillige timer heri.

Vores historieprojekt – IKC gennem 50 år - med Per Flemming Christensen (OD41) og Nicolai Lassen (OD68) som styrmænd, er efter en energisk indsats nu forankret både i USA, Norge og Danmark. Det er også lykkedes at inddrage både nutidige og tidligere aktive knarr sejlere. Det vil blive en utrolig spændende ”sejlads” igennem knarr historien og sejlerne bag, og som bliver lanceret til sommer samtidig med at jubilæet skal fejres. Sideløbende med projektet arbejdes der på at skaffe økonomi til projektet, så gem lidt af julepengene til en rigtig Knarr bog!

Klubben planlægger at lave et forårsmøde med fokus på klargøring, krydret med andre spændende indlæg. Så hold et godt øje med www.knarr.dk og facebook.

På bestyrelsens vegne

Formanden