KDY DM 2017 en succes

18. september 2017 20:51 , af Peter Bøttcher

Weekenden viste sig fra sin bedre side, fra prognose om stort set ingen vind til en fin lørdag med sol og spredte skyer, hvor der blev afviklet 4. sejladser, og en søndag hvor der blev sejlet 2 sejladser - med 24 både. Masser af spænding, og mange Knarr sejlere genoplevede hvor kort der er mellem top og bund, ikke mindst pga. strøm og skiftende vindpres. KDY gjorde igen en overbevisende og kompetent indsats - stor tak til Lars Ive, Michael Andersen og det rutinerede hjælperkorps.

Der var helt til det sidste spænding om udfaldet, men OD90 Lars Gottfredsen, Jesper Kjer og Casper Bonnevie tog stikket hjem og blev Danmarkmestre i Knarr. På 2nd pladsen kom OD137 med Jesper Højer (substitut for Kim B.) & Co samt 3rd pladsen gik til OD111 Jens Christensen (substitut for Ib U. Andersen). Se de glade vindere nedenfor og et stort tillykke til vinderne. OD90 har haft en forrygende sæson med både IKC og nu DM - flot sejlet. Stævneresultat kan du se her.

Det skal også nævnes, at DM middagen på Restaurant Riva blev afviklet med mere end 30 deltagere - det var super hyggeligt og alle dem som ikke deltog gik glip af en dejlig aften.

Et sidste skvulp er naturligvis den manglende opbakning til præmieoverrækkelsen, det må der arbejdes med - selvom hjemhavnen er 2 timer væk, hunden ikke er luftet og græsset gror med stort hast ;(