Mellerup Cup - resultat

21. maj 2017 22:23 , af Peter Bøttcher

Med 24 tilmeldte både, gunstige vejr- og vindforhold og et solidt stævneteam med Mellerup i spidsen, blev stævnet alt det som en sejler kan ønske sig både vind og konkurrencemæssigt. De mange vindskift skabte spænding på krydset - nogle gange kunne begejstring over et rigtig slag på kort tid blive til en sur skralder, og på lænseren skabte de mange pust også gode muligheder for at rykke på placeringerne - eller slette bemærkninger om hvorfor vindguderne holder med de andre. Nogle fandt dog hurtigere rundt end andre, OD124 Anders og besætning fik en sikker 1st. plads, OD104/46 Troels og besætning løb med anden pladsen og OD111 Ib og besætning tog 3rd pladsen. Du kan se resultatlisten her og et billede af vinderen nedenunder.

Sletten Cup er næste stævne på liste - der arbejdes i disse dage med invitation og tilmeldning.