Sletten Cup 13.-14. juni 2020

29. maj 2020 12:03 , af Per Flemming Christensen

Vi nærmer os årets første stævne (IKC 1), men i skrivende stund er der fortsat ikke mulighed for at vi kan arrangere det.

Det forventes at forsamlingsforbuddet mod mere end 10 personer hæves til mellem 30 og 50 personer efter 8. juni 2020, men for at holde et IKC stævne skal vi op på langt mere end 50, og helst med mulighed for fællesspisning søndag.

Der er et spinkelt håb om at visse udendørs sportsaktiviteter - herunder på vand – måske gives mere frit, men det er stadig meget usikkert, og vi skal under alle omstændigheder koordinere med Dansk Sejlunion inden vi beslutter.

Bestyrelsen foreslår at interesserede afventer med at tilmelde sig stævnet indtil det er besluttet om vi kan gennemføre eller ej.

Under alle omstændigheder bliver beslutning om at gennemføre eller aflyse truffet på et ret sent tidspunkt, sandsynligvis ikke før 9. juni.

Hvis det ikke lader sig gøre at arrangere Sletten Cup, vil vi opfordre til i stedet at deltage i KDY’s eskadresejlads ”Øresund sammen – hver for sig” 13. juni – se linket her:   

https://kdy.dk/news_reader.php4?uv=&uniq_id=8039&p=